Tallers infantils i juvenils, espectacles, exposicions, concerts, concursos, jocs, activitats solidàries i esdeveniments esportius. Són algunes de la cinquantena d’activitats que l’Ajuntament de Berga, conjuntament amb el teixit associatiu local, ha programat per a les festes de Nadal.

L’encesa de llums de divendres passat va donar el tret de sortida a les festes. L’àrea de Promoció Econòmica ha destinat 16.673,80 euros al muntatge i desmuntatge de la il·luminació nadalenca de la ciutat, el que suposa un increment de 1.500,40 euros respecte a l’any passat. A més, cal sumar-hi el cost de la despesa de consum elèctric que també assumeix el consistori.

Les activitats continuen avui dilluns amb la Fira del joc i del Nadal, que enguany duplica la seva superfície per tal d’encabir-hi una àmplia oferta de jocs tradicionals de la companyia de Jocs l’Anònima i jocs gegants construïts amb materials recuperats per la companyia osonenca Guixot de 8.

La programació d’activitats de les festes de Nadal de Berga és promoguda per les àrees de Festes, Joventut, Cultura, Esports i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga, l’Escola Municipal de Música de Berga i té la col·laboració de gairebé una trentena d’entitats de la ciutat i de la comarca.