Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ametlla de Merola acollirà un Vieer Fest de gran format

La mostra de patrimoni industrial i producte local se celebrarà el 15 de maig

L'Ametlla de Merola acollirà un Vieer Fest de gran formatAndrea Izquierdo

L'Ametlla de Merola acollirà el 15 de maig una nova edició del Vieer Fest, la mostra de patrimoni industrial, cervesa artesana, vi, gastronomia i producte de proximitat que promou l'Ajuntament de Puig-reig.

Enguany la mostra es trasllada a l'Ametlla de Merola en un format més ambiciós. El certamen creix amb més espais, més elaboradors, més activitat i més integració amb la colònia. Els organitzadors han dissenyat un programa d'activitats que es podrà gaudir d'11:30 a les 15:00 hores i de les 17:00 a 20:30 hores en diferents espais de la colònia. La llista d'actuacions en directe serà extensa, incloent-hi mostres del patrimoni cultural de l'Ametlla de Merola.

Una vegada més, la cervesa artesana serà un dels puntals de la mostra amb la participació de diferents elaboradors: Grenyut, Senglaris, Espina de Ferro, Els Minairons, Hoppit i Factoria Ebrewine. També comptarem amb una oferta variada de vins, còctels i altres begudes de la mà dels puigreigencs Terrers Degustació. La gastronomia també hi serà present amb la participació de les propostes locals dels restaurants Ca La Quica i La Forkilla, el forn de pa El Crostó i la Cansaladeria Cal Feliu. També hi serà la Formatgeria Cuirols de la Nou de Berguedà.

Pel que fa a la música, hi haurà tres escenaris, gairebé programats simultàniament, en els quals es podran sentir propostes com el duet Boopy's Love, la cantant berguedana Ivette Santamaria acompanyada del pianista Rai, i els també locals El Chama i el Nano, entre altres. A més a més, els veïns de l'Ametlla de Merola col·laboraran amb una mostra de les diferents tradicions culturals de la colònia: nans, gegants i teatre, elements del seu ADN.

S'habilitaran zones de pàrquing a diferents punts de la colònia, tot i que l'organització recomana acostar-s'hi caminant.

Prem per veure més contingut per a tu