Territori millora la línia de bus que enllaça Vic, Prats de Lluçanès i Berga

La primera sortida de Vic en direcció a Berga en el servei de dilluns a divendres serà a les 6.50 h

Grup Sagalés presta el servei en la línia de bus Vic-Prats de Lluçanès-Berga

Grup Sagalés presta el servei en la línia de bus Vic-Prats de Lluçanès-Berga / Arxiu

Redaccció

El Departament de Territori incorpora millores a la Línia de bus 476, que enllaça els municipis de Vic, Prats de Lluçanès i Berga. El servei dels dissabtes feiners disposa, des de demà, de dues expedicions per sentit entre Vic i Prats de Lluçanès, quan fins ara només n’hi havia una. Les noves expedicions surten de Vic a les 7.35 hores i de Prats de Lluçanès a les 13.05 h.

A partir de la setmana que ve, la primera sortida des de Vic en direcció a Berga en el servei de dilluns a divendres serà a les 6.50 hores i no a les 6.35 h., com passava fins ara.

El servei de dilluns a divendres del mes d’agost, que circula entre Vic i Prats de Lluçanès, passarà a tenir quatre expedicions per sentit, quan fins ara en tenia dues. Les noves expedicions sortiran de Vic a les 7.45 hores i a les 15 h. i de Prats de Lluçanès a les 12.35 hores i a les 19.50 h.

La Línia 476, prestada per l’empresa concessionària 25 Osona Bus del Grup Sagalés, es va crear el setembre de l’any 2019 i durant l’any 2022 va transportar un total de 26.929 persones, fet que representa un increment del 44% de passatgers respecte al 2021.