Salvador Illa participa en una cursa de muntanya a Saldes

El primer secretari del PSC ha recorregut 22 quilòmetres amb 1.600 metres de desnivell positiu a la serra d’Ensija

Salvador Illa, després de culminar la cursa Saldes Xtrail

Salvador Illa, després de culminar la cursa Saldes Xtrail / ARXIU PARTICULAR

Laura Serrat

Laura Serrat

La cursa de muntanya Saldes Xtrail, que s'ha celebrat aquest diumenge a la zona de la serra d'Ensija, a Saldes, ha comptat amb un corredor destacat. I és que el primer secretari del PSC, Salvador Illa, amant de les curses de muntanya, no s'ha volgut perdre una prova d'uns 22 quilòmetres amb 1.600 metres de desnivell positiu que ha completat amb 3 hores i 56 minuts.

El socialista ha participat en la prova juntament amb el seu company de partit i amic, Abel García, regidor a l'oposició a l'Ajuntament de Berga, que explica a aquest diari que ha estat una prova "força dura" amb un gran desnivell que ha fet suar de valent els seus participants. García remarca que s'estrenen durant tot l'any per participar en diferents proves de muntanya, però que durant els darrers dies s'han estat preparant específicament per a aquesta prova que han superat amb èxit.

El regidor berguedà també destaca que era la primera vegada que Illa participava en una prova berguedana i que l'experiència ha estat satisfactòria. "El paisatge és el que més l'ha sorprès, així com l'amabilitat de la gent", subratlla García. De fet, comenta que durant la cursa la majoria de participants no s'han fixat que entre els competidors hi havia una figura pública, "ha estat en l'arribada quan els espectadors i també els corredors s'han endut la sorpresa".

Subscriu-te per seguir llegint

TEMES