Els amos de la confiteria Roses, situada al carrer Princesa de Múrcia, mai van imaginar el mal resultat que els donaria barrejar la política amb el seu mitjà de vida, i més en temps en els quals les xarxes socials cada vegada guanyen més pes. I és que els propietaris d'aquesta pastisseria van creure que seria bona idea per al seu negoci el crear i dissenyar uns pastissos amb la bandera d'Espanya, un llaç negre de dol i i el text "Sánchez, vete ya".

Aquests polèmics dolços que demanaven la dimissió de l'actual president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, no van trigar a viralitzar-se després del tuit d'una usuària de Twitter que compta amb tot just 400 seguidors. La resposta dels internautes tampoc es va fer esperar i la pastisseria va començar a rebre una pluja de ressenyes negatives a Google. L'establiment va acumular multitud de crítiques amb una estrella i va fer que la seva popularitat se situés en 2 sobre 5 i s'ha vist obligat a retirar els dolços. No obstant això, partidaris de la dimissió del president també van començar a escriure ressenyes i han fet que la seva puntuació torni a pujar.

Tal ha estat la repercussió negativa que està tenint aquesta confiteria que les altres que comparteixen nom a Múrcia han hagut d'emetre un comunicat oficial assenyalant que no tenen res a veure amb ells i que tan sols comparteixen el cognom. "El producte i la gerència són totalment diferents", indiquen des de la confiteria Joaquín Roses de Plaza Camachos.