Sembla l'escena d'una comèdia. Un amant es despenja amb un llençol pel balcó, pràcticament nu, després de ser descobert pel marit d'ella en plena infidelitat. Però quan ja sembla que ha aconseguit escapar de la ira del marit, entra en escena la veïna del pis de sota, que creient que hi ha un lladre baixant per la façana, li propina uns quants cops d'escombra.

En el vídeo, compartit al compte de Twitter "Wasted vídeos" i que acumula centenars de milers de reproduccions i milers més de comentaris, es veu l'home en calçotets i mitjons baixant ràpidament per la façana de l'edifici mentre la dona li llança des de dalt la seva roba. Al costat d'ella, el marit intenta atrapar-lo.

Quan semblava que l'amant s'ha desfet del perill de l'espòs enfurismat, la senyora del pis de sota, segurament espantada en veure un home desconegut al seu balcó, el rep a cops d'escombra.

El vídeo, que no s'especifica on va ser gravat, no deixa veure com acaba la fugida des d'aquest tercer pis. Això sí, va ser seguida amb riures per la persona que va immortalitzar el moment amb el seu telèfon mòbil. Molts usuaris apunten que es tracta d'un muntatge, una hipòtesi gens descartable. de moment, la viralitat ja la té aconseguida...