04 de març de 2021
04.03.2021
Regió7

Aquest és l'edifici més lleig d'Espanya, segons Forocoches

Construïda el 1968, La Piràmide d'Alacant sol formar part de les llistes d'aberracions arquitectòniques

04.03.2021 | 19:57
L'edifici Mont-real, conegut com "La Piràmide", a Alacant.

L'edifici Mont-real d'Alacant, conegut popularment com " La Piràmide ", s'ha coronat com el més lleig d'Espanya segons els usuaris de Forocoches. La construcció de 1968, realitzada per l'arquitecte Alfonso Navarro, és un dels edificis més simbòlics de la ciutat valenciana tot i que sol formar part dels llistats d'aberracions arquitectòniques.

La veritat és que l'edifici de 25 plantes sempre suscita controvèrsia entre els alacantins. I és que tot i que gran part dels veïns i veïnes de la ciutat el coneixen com "La Piràmide" pel color groc i la forma triangular, hi ha qui assenyala que, en realitat, "és un vaixell amb veles". "Aquí vivim molt bé, les habitacions són grans i les vistes meravelloses" afirma Rafael, un resident a l'edifici Mont-real.

Les crítiques que dediquen els usuaris de Forocoches a la construcció ubicada a La Goteta són demolidores. "Un tetris mal jugat", apunta un internauta. "Han ficat les torres dels ascensors i escales amb calçador dins del projecte, es veu que l'arquitecte es va cansar a mig fer", afegeix un altre. El debat s'ha traslladat a Twitter i compta amb més de 500 retuits i 2.700 'm'agrada'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook