17 de març de 2021
17.03.2021
Regió7

Un gos ferit entra sol a una clínica veterinària per demanar ajuda

Una càmera de seguretat del local de Brasil va gravar el fet insòlit · El gos podria haver accedit al centre en olorar la presència d'altres animals que estaven rebent cures

17.03.2021 | 09:12
Un gos ferit entra sol a una clínica veterinària del Brasil
Un gos ferit entra sol a una clínica veterinària per demanar ajuda

La càmera d'un centre veterinari de Juazeiro do Norte al Brasil va captar unes imatges mai vistes. Un gos de carrer, aparentment ferit, va entrar al local sol per demanar ajuda. Els fets van tenir lloc el 6 de març quan un gos va entrar coix a l'establiment on posteriorment va ser atès en veure que presentava una ferida en una de les seves potes.

Va ser la veterinaria Dayse Silva qui, en veure que l'animal entrava i es repenjava a la paret del local, s'hi va acostar per examinar-lo. Silva assegura que va ser el mateix gos el que li va ensenyar la pota on tenia un clau clavat. Segons va predir la veterinaria al canal Globo G1, el gos possiblement va entrar al veterinari "perquè va olorar la presència d'altres animals que estan rebent cures al centre".

Després de ser revisat, el personal veterinari va descobrir que l'animal tenía un tumor benigne transmisible. Segons han comentat els veterinaris que l'han tractat als mitjans locals, el gos haurà de ser hospitalitzat durant 30 dies per tal de tractar-lo del càncer i, un cop donada l'alta, es posarà en adopció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook