Quantes vegades estant al telèfon parlant amb un teleoperador, aquest t'ha posat en espera i tu has seguit fent la teva pensant que no t'escolta? Doncs resulta que sí, que sí que senten tot allò que fas, encara que t'hagin posat una musiqueta de fons.

Així ho ha revelat una usuària de Twitter i han confirmat posteriorment un gran número de persones que asseguren que han treballat de teleoperadors i que, fent un pas més, han explicat situacions -algunes força surrealistes- que han viscut.

Tot ha començat per un missatge d'una persona deia que acabava de passar vergonya després d'haver estat cantant cançons de Taylor Swift a una teleoperadora del servei tècnic de LG pensant-se que l'havien deixat en espera, però que en realitat estava en silenci.

"Treballo com a teleoperadora i he de dir-vos un secret: us escoltem sempre encara que us deixem en espera amb la musiqueta", ha afegit a continuació una altra usuària.

I a partir d'aquí han anat apareixent les anècdotes. "Una vegada vaig estar sentit una dona parlant cinc minuts amb el seu gat" o "la de vegades que he escoltat a gent tibar de la cadena... i el que es fa abans", en són algunes. En recollim una selecció a continuació.