Es diu Toby, és un gall dindi i, malgrat ser un personatge d'animació, ja ha robat el cor de molts usuaris. Es tracta del protagonista del primer anunci de Nadal vegà que ha creat l'organització People for Ethical Treatment of Animals (PETA), Persones per l'ètica en el tracte dels animals en català, amb l'ajuda de l'agència Dream Farm.

La campanya, que advoca per un Nadal sense carn, comença a l'interior d'un camió que va camí a l'escorxador. A l'interior del vehicle, en Toby i la seva mare es troben amuntegats entre desenes d'aus que esperen l'arribada del seu fatídic destí. Un cop de sort permet a la cria de gall dindi escapar-se'n. En Toby acaba a casa d'una família d'acollida. El temps passa, l'animal es fa gran i s'acosten les festes de Nadal. Tot fa pensar que l'animal acabarà a la taula. O això creu la petita criatura, qui a través d'anuncis televisius veu com els galls dindis protagonitzen el plat principal dels àpats festius. L'angoixa de l'animal s'esvaeix quan la família adoptiva el tracta com a un membre més de la família i no com a part del menú nadalenc.

“Els galls dindis són, com Toby, animals amables, graciosos i gregaris, i cadascun té una vida que no hauria d'acabar en una forquilla” comenta Mimi Bekhechi, vicepresidenta de PETA, amb relació a la campanya. Aquestes aus, que tenen una esperança de vida de fins a 10 anys, moren quan només tenen entre 12 i 26 setmanes. Segons dades de l'organització, per Nadal se sacrifiquen al Regne Unit entre 9 i 11 milions de galls dindi. En Toby, per sort, no ha estat un d'ells.