L’última novetat de Lidl: sabater extensible per menys de 20 euros

Té una gran capacitat per a molts parells de sabates i es pot col·locar a qualsevol racó de casa

Claudia Rodrigo Roig

La cadena de supermercats Lidl acaba de treure al mercat un altre productes estrella: el sabater extensible. El producte ja va pel camí de convertir-se en tot un èxit de vendes. Es tracta d’un producte molt pràctic i versàtil, ja que es pot col·locar tant a l’entrada de casa, en una cantonada del dormitori o fins i tot a l’interior dels armaris. Sigui on sigui, ocupa poc espai i és molt fàcil de combinar amb els diferents estils decoratius de la llar.

Lidl sabater extensible versàtil per a la llar

El sabater extensible de Lidl està fabricat en fusta de pi pintada en blanc i té una barres metàl·liques cromades. El muntatge és molt senzill i pesa 2,2 quilos. Les mides aproximades són 63,4 - 118 x 45,5 x 21,5 centímetres i és a la venda per un preu de 19,99 euros.

Aquest moble permet guardar i mantenir ordenats fins a 14 parells de sabates i pot suportar uns 5 quilos de pes per cada lleixa.

Gràcies al seu disseny modern i funcional, el sabater de Lidl quedarà genial a qualsevol racó de la casa. És perfecte, per exemple, per col·locar-lo en una cantonada del rebedor i posar-hi les sabatilles d’estar per casa. D’aquesta manera, quan entris a casa directament podràs deixar al moble les sabates amb què vens del carrer i posar-te còmode.

Si encara no tens a casa un sabater i alguna vegada t’havies plantejat si realment li trauries rendiment, a continuació t’expliquem algunes de les raons per aconseguir-ne un.

Tenir un moble sabater a casa pot ser molt beneficiós per diverses raons:

  1.  Aconseguiràs més organització: un moble sabater proporciona una manera pràctica i eficient d’emmagatzemar les sabates i mantenir-les organitzades. Et permet tenir un lloc designat per guardar les sabates en lloc de deixar-les escampats per casa.
  2.  Estalviaràs espai: un moble sabater pot ser especialment útil si tens un espai limitat a casa. Al tenir les sabates emmagatzemades en un sol lloc, pots estalviar espai i fer que la teva llar es vegi més ordenada i neta.
  3.  També guanyaràs temps: tenir un moble sabater a casa també és convenient perquè et permet tenir les sabates a l’abast quan les necessitis. Pots trobar fàcilment el parell que desitges sense haver de buscar en diferents llocs.

TEMES