El cantant i músic Bruce Springsteen va signar un justificant d'absència escolar per a un jove 'fan' que va faltar a les seves classes per anar a veure'l en un concert a San Francisco, segons va relatar aquest diumenge la cadena ABC News.

El noi estava en les primeres files del concert de l'estrella i va aixecar un petit cartell sobre el seu cap que deia: "M'he saltat les classes, em signes el justificant?", en un dels dos xous del cantant a San Francisco. El 'boss', de 74 anys, va agafar el cartell del noi i, agenollat, li va signar el justificant que més tard el nen lliuraria als seus professors.

Es desconeix la identitat del noi, però si s'ha de jutjar pel cartell que el cantant va mostrar a les càmeres -amb un arbre verd i una caseta pintades al costat de la pregunta- era aparentment un nen petit, de primària o secundària.

La imatge, publicada a xarxes per una assistent al concert, es va fer viral en arribar a la cadena ABC, i mostra com, després de signar el justificant, Springsteen fa una reverència cap al públic i rep una sonora ovació.