11 de juliol de 2014
11.07.2014

Agricultura i l'URL pacten oferir cursos universitaris també per al món ramader

El projecte vol posar en contacte els sectors agrari, agroalimentari i turístic cerdans per donar valor i reimpulsar la indústria tradicional

12.07.2014 | 08:19
Criadors de cavall, a la fira ramadera de Puigcerdà

Els ramaders també aniran a les aules. L'Associació Universitària de Cerdanya (Aucer), que organitza cada any la Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà, i el departament d'Agricultura s'han proposat acostar la formació també al món de la ramaderia, el sector més tradicional de la comarca, que històricament s'ha gestionat amb pocs canvis.

Així, amb l'objectiu d'eixamplar el públic potencial estudiant de la comarca i portar la formació també al sector primari, l'Aucer i el departament d'Agricultura han signat un conveni per a tres anys. A partir d'aquest acord, cada estiu orga-nitzaran, en el marc de la Universitat d'Estiu, cursos per a ramaders i productors el contingut dels quals el triarà el mateix departament, de manera que se centrarà en àmbits d'interès del sector. Igualment, el mateix departament s'ha compromès a subvencionar la matricula dels ramaders i productors locals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook