Els alumnes de sisè de primària de l'escola Albert Vives de la Seu d'Urgell han aportat 240 litres de llet al projecte comarcal Aliments per la Solidaritat, que treballa per assegurar la bona alimentació a les famílies desafavorides de l'Alt Urgell.

Una delegació formada per quatre alumnes d'aquesta escola, el director del centre, Isidor Alberich, i la mestra responsable de l'activitat, Maria Olivares, han lliurat al magatzem d'Aliments per la Solidaritat els 240 litres de llet. El centre educatiu ha explicat que la compra de tots aquests litres de llet s'ha pogut fer gràcies a la recaptació de 140 euros en la venda d'imants, els quals van ser elaborats pels mateixos alumnes. La venda es va fer en el marc de la fira d'emprenedoria celebrada l'abril passat sota l'organització de l'institut Joan Brudieu de capital alt-urgellenca.

Aquesta acció solidària s'emmarca en el projecte Aprenentatge i Servei que porta a terme a l'escola Albert Vives entre l'alumnat de sisè de primària amb l'objectiu de conscienciar els alumnes sobre el valor de la solidaritat vers les persones necessitades.