El fred intens que afecta el Pirineu, especialment a la nit, ha permès a l'estació d'esquí de Masella mantenir en condicions òptimes la producció de neu fins al punt que ha pogut anunciar l'obertura del sector de la Pia.

Segons han explicat els responsables de l'estació, la producció de neu «ens ha permès millorar notablement els gruixos i la qualitat de la neu a pistes, gràcies al fred i a l'ambient sec».

En aquesta línia, l'obertura del sector de la Pia ha anat acompanyada de l'anunci de l'obertura de tots els remuntadors del camp de neu. Així, els treballs de l'equip de la neu i de les màquines trepitjaneu permeten obrir aquesta setmana el 100% dels remuntadors, incloent-hi el telecadira desembragable de la Pia, el darrer remuntador important que quedava per activar.

Així, aquesta setmana després de campanya de Nadal i Reis, Masella ofereix els 17 remuntadors oberts amb el 100% del desnivell esquiable amb un circuit de 54 quilòmetres de les pistes dels sectors de la Pia, Debutants del Pla de Masella i de Coma Oriola, Bosc d'Alp, la Pleta, Dues Estacions, Coma Pregona, la Tosa, Cap del Bosc, Coma Oriola, el Tub i els Isards. També obre l'esquí nocturn tots els dijous i dissabtes.