Els reis han mort; llarga vida a la reina. La sala Stroika de Manresa va ser l'escenari, divendres a la nit, d'un cartell de luxe i amb una forta càrrega simbòlica dins del cada dia més intens i reivindicat món del Catalonian Soul.

Davant una sala que va anar de menys a més en entrega i afluència de públic, la banda gironina The Pepper Pots va oferir el penúltim concert de la seva trajectòria -l'últim va ser ahir a la nit a La Mirona de Salt -, cita en la qual van cedir testimonialment el ceptre com a vaixell insígnia de la música negra elaborada a casa nostra als barcelonins The Excitements, capitanejats per l'explosiva i carismàtica Koko-Jean Davis.

El pas dels gironins per les taules manresanes va presentar, des dels primers compassos, un caràcter als antípodes del que es podria entendre com un comiat a l'ús. Endollats a la personalitat marca de la casa gràcies a la combinació dels músics i les dues frontwomen Adriana Prunell i Aya Sima, la banda va repassar temes de la seva ja referencial discografia amb peces com Time and Place, Good TimesDreams of Coming Back. Una cançó, aquesta última, qui sap si entesa com una pista sobre el futur llunyà de la banda o com una pregària per part dels seus seguidors.