El Teatre Municipal Ateneu d'Igualada proposa per a la nova temporada espectacles teatrals protagonitzats per Lluís Homar (la seva reconeguda Terra Baixa), Clara Segura (que farà doblet amb Una giornata particolare i Conillet) i Lolita, que encetarà la programació el 16 de gener amb La plaza del diamante, una adaptació al castellà de l'obra de Mercè Rodoreda. Els abonaments, que ofereixen cinc espectacles per 50 euros, es posen a la venda aquesta setmana.

La versió teatral de la pel·lícula Una giornata particolare, dirigida per Oriol Broggi, oferirà un duel entre Segura i Pablo Derqui, el 7 de febrer. Música clàssica plena de tocs de comicitat és la proposta d'Allegro, que interpretarà la companyia Cor de Teatre el 20 de febrer. El 12 de març continuarà l'oferta musical amb Be Here Now, un tribut a George Harrison a càrrec de Bercelona Gospel Messengers. Essències, un viatge per les coreografies noves i tradicionals de l'Esbart Maragall, es posarà en escena el 19 de març.

El teatre retornarà el 16 d'abril, altre cop amb Clara Segura i el monòleg Conillet, estrenat al Temporada Alta i prorrogat al Teatre Lliure. El 15 de maig els igualadins Mariona Camelia i Marc Elvira, acompanyats per Cristina Miralles, celebraran el Dia Internacional de la Dansa amb l'espectacle Viatge al centre de la terra, acompanyat per impactants imatges. La programació es clourà el 22 de maig amb la guardonada Terra Baixa de Lluís Homar.