13 de octubre de 2016
13.10.2016

El Galliner i el Kursaal engeguen una campanya de micromecenatge

Les aportacions serviran per elaborar un documental sobre la història del teatre Kursaal

13.10.2016 | 18:13
Roda de premsa sobre la campanya de micromecenatge del Kursaal

El tetare Kursaal de Manresa i l´Associació Cultural El Galliner organitzen una campanya de micromecenatge per recaptar fons per la realització un documental sobre la història, la recuperació i la gestió del teatre Kursaal. La recollida de fons començarà el proper dimarts 18 d'octubre i s'acabarà el 20 de novembre. 

El documental, elaborat per la productora Paral·lel 40, inclourà entrevistes i materials diversos de totes les accions i activitats que durant aquests 21 anys s´han portat a terme per recuperar el Kursaal. L´estrena del muntatge es farà el 14 de febrer de 2017, i es tornarà a projectar el dia 15.

La campanya de micromecentage aplicarà la mateixa fórmula que fa 20 anys, quan molts ciutadans van comprar una entrada per la reinauguració del teatre amb 10 anys d'anticipació. En aquesta ocasió, el teatre demana una aportació que pot oscil·lar entre 6 i 30 € amb diverses contrapartides. Les aportacions es poden fer a taquilla o per Internet.

L´elaboració del documental és una de les diverses activitats que el Kursaal i el Galliner estan preparant amb motiu de la celebració del 10è aniversari del teatre, que serà el 20 de febrer de 2017.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.