James Bond

La saga sense fi per excel·lència. Bond ha canviat de cara, d'amics, d'enemics, de socis... i sempre torna. Actualment està en fase de producció el film número 25 de la saga!

Marvel

També en mans de Disney, els superherois més emblemàtics acumulen fins a 19 pel·lícules, algunes en solitari i d'altres en comú, en els darrers 10 anys. L'útima, Vengadores: Infinity War, tota una revelació a taquilla.

DC

Amb menys encert de crítica i taquilla que els seus eterns rivals, Superman, Batman i companyia han passat vora cinc vegades en cinc anys per les taquilles. I amb moltes bales a la recambra.

Jurassic Park

Un altre exemple en la línia de Star Wars. Després de dècades allunyats de les pantalles els dinosaures van reaparèixer el 2015 amb un nou inici. Ben aviat estrenen seqüela i ja hi ha una tercera part en procés

Saw

Ara ens pot semblar una bogeria, però fa una dècada aquesta franquícia semblava destinada a renovar l'horror gore. Sis pel·lícules en set anys (i amb molt pocs canvis) la van enfonsar.

A todo gas

Des del 2001 aquesta franquícia de motor i benzina ja acumula set entregues i en té un parell més en procés. Pràcticament ha sobreviscut a tot, fins i tot a la mort del seu protagonista a la vida real, Paul Walker.