? Fins dijous: es reserven dues places de zona blava a l'aparcament del carrer Dama (a la zona de l'antiga fàbrica de l'Anònima) per a la instal·lació d'un grup electrogen.

? Avui: es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Llussà. Els vehicles accediran i sortiran del carrer Dama (aparcaments de zona blava) des del carrer Joc de la Pilota.

? Dimecres: de 12 h a 16.30 h, es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Magnet i el passatge Vilaseca Garriga. Amb motiu d'aquesta afectació també es prohibirà l'estacionament als vials esmentats; també dimecres, de les 8 a les 12 h es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Torrent dels Predicadors i es faran talls de trànsit puntuals al carrer del Cós. Amb motiu d'aquesta afectació es realitzarà una reserva d'estacionament a Muralla Sant Domènec (zona blava).

? Dijous (si no hi ha suspensió per pluja): de les 13 a les 21 h, es tallarà al trànsit de vehicles el lateral del primer tram del passeig Pere III (al costat del Centre Cultural del Casino) i el carrer Arquitecte Oms. Els vehicles dels guals afectats accediran i sortiran pel carrer de Guimerà. S'instal·larà una grua articulada i un grup electrogen al carrer Guimerà amb passeig Pere III (Crist Rei).