Ja s'han posat a la venda les entrades del musical "Massa tard, massa" que s'estrenarà el dia 6 de desembre al Teatre Comarcal de Solsona. A més del dia de l'estrena s'han programat funcions els dies 7 i 8 de desembre.

El responsable del musical és en Pau Vilaseca, un jove músic solsoní que ara mateix està cursant 2n de batxillerat i que, a més d'escriure'n el guió i les cançons, es va proposar posar-lo en escena al Teatre comarcal amb musica interpretada en directe. Abans de l'estiu va reunir tot l'equip humà que es necessita per tirar endavant un projecte tan ambiciós (actors, musics, directors, coreògrafs, tècnics..) i després d'uns mesos d'assajos ara arriba l'hora de fer-lo realitat.

Tots els temes del musical han estat compostos per Pau Vilaseca i els interpreten en directe 11 músics i 11 actors. Francesc Boix i Mari Prat són els directors del muntatge i de la direcció musical se n'encarrega el propi autor, Pau Vilaseca.

L'argument gira al voltant d'una lluita intergeneracional basada en l'amor i en la delinqüència en aquells feliços anys 20 a la ciutat de Nova Orleans. El swing i el jazz es fusionen en una història de por, secrets i misteris. A través de les cançons se'ns descobreixen els dilemes d'uns personatges que hauran d'afrontar el seu destí.