Calders

Revetlla de Sant Joan. Diumenge, a les 22.30 h, ambientació musical amb Sound Land i DJ Gebi. Reserves i pagament del sopar al Mirador.

Capellades

Revetlla de Sant Joan. Diumenge, a les 23.30 h, al pati de La Lliga. Dimonis de Capellades organitza la revetlla amb música per al jovent. Després de la foguera i el sopar popular a l'esplanada. Entrada lliure.

Castellbell i el Vilar

Revetlla de Sant Joan. Diumenge, a les 10 , arribada al Burés de la Flama del Canigó, ballada de bastons a la plaça de Lluís Companys i, tot seguit, recorregut fins a la Bauma i lectura del manifest. A les 21 h, a l'aparcament de la Bauma, sopar a la fresca a càrrec dels bars del barri, espectacle de foc i encesa de la foguera. A les 23.30 h, música i ball a càrrec de jordi Ros.

Castellcir

Revetlla de Sant Joan. Diumenge, a les 19.50 h, pujada de la Flama des del CAP de Castellterçol. A les 21 h, arribada de la Flama a la plaça de l'era amb la participació d'entitats i grups de Castellcir. A continuació, lectura del manifest i encesa de la foguera. A les 21.30 h, degustació de coca i, a les 22 h, sopar. Es pot coure el menjar que porti cadascú a les brases de la foguera.

Castellterçol

Revetlla de Sant Joan. Diumenge, de 16 a 01.30 h, a Cal Recader, activitats infantils i sopar. Organització: Diables de Castellterçol.

Igualada

Arribada de la Flama del Canigó. Diumenge, a les 20 h, a la plaça de l'Ajuntament. A les 21 h, correfoc petit amb la participació dels grups Petits diables i Pixapólvora d'Igualada i els Petits Mal Llamp d'Igualada. A les 00 h, correfoc gran, amb els grups Diables d'Igualada i Mal Llamp d'Igualada. Recorregut de la plaça Sant Miquel a la plaça de l'Ajuntament.

Revetlla de l'Ateneu. Diumenge, a partir de les 20.30 h, a la pista, sopar i festa familiar fins a les 04 h. Menú especial de revetlla i festa amenitzada per l'Acústic ab música dels anys 70, 80, 90 i actual. Menú: 22 euros, 20 euros per als socis de l'Ateneu. Menú infantil: 15 euros. Cal comprar els tiquets anticipadament al Cafè de l'Ateneu (93 803 00 78). Al voltant de les 23 h, inici de la festa. Entrades: 8 euros, anticipades; i 10 euros el mateix dia. Organització: l'Ateneu Igualadí, el Cafè de l'Ateneu i l'Acústic.

Revetlla a l'Antic Escorxador. Diumenge, a les 20.30 h, revetlla amb foguera i amb l'orquestra La Rosaleda. Sopar i revetlla: 28 euros. Ball, coca i copa de cava: 8 euros, anticipada (al Casal del Passeig); i 10 euros, el mateix dia.

Revetlla a la rambla de Sant Isidre. Diumenge, a les 21 h, foguerons de Sant Joan. Es pot fer el sopar o portar-se'l de casa. Servei de taules, cadires i graelles. Reserves: info@casalpopularigualada.cat. A les 23.30 h, actuació de Karaokes Band i PD's.

Manresa

Arribada de la Flama del Canigó. Diumenge, a les 17 h, rebuda a la Flama del Canigó a la muralla Sant Domènec, davant del passeig Pere III, i es custodirà fins a la Plana de l'Om. A les 18 h, danses d'arreu dels Països Catalans a càrrec de Tradiball Endansa. A les 18.45 h, actuació de cant coral amb el Taller de cançons de tots els temps, del Programa de Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa. A les 19.45 h, pujada de la Flama fins a la plaça Major, amb músics de carrer. A les 20 h, encesa del peveter, lectura del missatge a càrrec de la pubilla i l'hereu de Manresa i interpretació de Muntanyes del Canigó. Durant tota la tarda, a la Plana de l'Om, exposició Judici a la Democràcia, els drets perseguits. Organització: Òmnium Bages-Moianès.

21a Revetlla infantil sense petards. Diumenge, a les 20.30 h, a la plaça Major, espectacle Revolució de la companyia Pentina el Gat. A continuació, encesa de la foguera. Organització: Imagina't i Ajuntament de Manresa.

Revetlla nocturna al parc de la Seu. Diumenge, a partir de les 20 h, sopar popular. Preu anticipat: 10 euros, a la venda a Vermuteria Santa Rita, Espai Rubiralta i Toni's. Preu el mateix dia: 12 euros. A les 00 h, concerts amb els grups The Sun Cats i Zàping Catalònia. A les 04 h, pos-festa al Sielu. Organització: tres locals de restauració del Centre Històric amb el suport de l'Ajuntament.

Moià

Flama del Canigó i revetlla. Diumenge, a les 19 h, a la plaça del CAP, arribada de la Flama del Canigó, amb lectura del manifest i repartiment de la flama. A partir de les 21.30 h, a la plaça Major, revetlla amb música dels anys 60 i 70 a càrrec dels DJ's Plade i Joan.

Saldes

Sant Joan. Diumenge, a les 18 h, a la plaça de l'Església, contacontes de les Bruixes del Nord. Activitat infantil. A les 22 h, quart correfoc amb les Bruixes del Nord. Recorregut per tot el poble. Es prega precaució i indumentària adient. Tot seguit, encesa de la foguera.

Sant Vicenç de Castellet

Flama del Canigó. Diumenge, a la tarda, rebuda a la plaça de l'Ajuntament. Organització: Centre Excursionista Sant Vicenç de Castellet.

Súria

Nit de Sant Joan. Diumenge, a les 19.30 h, arribada de la Flama del Canigó a la casa de la vila, procedent de Manresa i portada per esportistes de Súria. A continuació, lectura del manifest, actuacions dels Capgrossos, Geganters i Grallers del Gorg de l'Olla, colla castellera Salats, Ball de Cascavells amb el Tro Gros i Ball de Gegants i Nans, interpretat per músics suriencs. Sardanes a càrrec de la Cobla Súria i encesa d'una foguera simbòlica al parquing de l'antic centre de salut.