Les entrades per als pròxims concerts a Espanya de Rosalía s'han esgotat en només dues hores, segons ha informat Live Nation, empresa promotora dels espectacles anunciats per als dies 7 i 10 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona i el Wizink Center de Madrid.

La venda ha començat a les 10.00 hores i s'ha esgotat a les 12.00 hores, segons Live Nation, que ha reconegut que els usuaris han tingut serioses dificultats per accedir a les entrades perquè el volum de compradors ha estat molt alt des del primer moment.

Els seguidors de Rosalía han començat a queixar-se en les xarxes socials dels problemes per adquirir entrades al cap de deu minuts que s'obrís la venda al públic i les protestes s'han prolongat durant tot el matí.

Live Nation ha insistit que el sistema ha funcionat en tot moment, però que el volum de persones que volien accedir simultàniament era tan alt que ha estat impossible atendre'l ràpidament i s'han generat cues virtuals molt llargues.

"Les persones que s'han connectat a primera hora i han tingut paciència han pogut comprar, però és evident que molta gent s'ha quedat sense entrada", ha aclarit l'empresa promotora.

La d'aquest divendres ha estat la segona onada d'indignació a les xarxes per la dificultat de comprar entrades per als concerts de Rosalía a Barcelona i Madrid.

La primera va ser el passat 18 de setembre, quan es va obrir la prevenda per a les persones que prèviament s'havien registrat al web de l'empresa promotora dels concerts.

L'esmentada prevenda també va ser molt criticada i Live Nation va aclarir al seu moment que el sistema informàtic havia funcionat bé, però no podia absorbir tota la demanda perquè era inusualment alta.