En dies de confinament, l'edició en paper de Regió7 és un bon aliat per a les persones a qui agrada estar al dia de l'actualitat i que busquen una lectura profunda i reflexiva de tot allò que passa al nostre entorn més proper i, també, al món, a través de reportatges, cròniques i articles d'opinió. Per gaudir-ne des de casa, el diari posa al seu abast dues versions, la de paper convencional -que els subscriptors reben cada dia al seu domicili de forma puntual- i una còpia exacte en format digital, que cada lector es pot descarregar diàriament i consultar-la a través de l'ordinador, el mòbil o la tauleta.

Per convertir-se en subscriptor de Regió7, es pot fer a través de www.regió7.cat seguint aquests tres senzills passos:

1. Faci clic al botó "Subscriu-te" situat a la part superior del nostre web (o entri des d'aquí).

2. Esculli entre les diferents opcions de subscripció: A/ accés a una còpia en format digital per llegir cada dia l'edició en paper de Regió7 des de qualsevol dispositiu electrònic; B/ rebre l'exemplar en format paper el cap de setmana i accedir a la còpia digital tota la setmana; o C/ rebre l'exemplar en paper cada dia i accedir també a la seva còpia digital.

3. Un cop escollida la modalitat, s'accedeix a la zona d'identificació i de pagament. Pot crear el seu usuari fent servir les seves dades de Facebook o Google.

Una vegada completat el pagament, ja podrà començar a gaudir de la seva subscripció al millor periodisme de proximitat i passarà a formar part del Club del Subscriptor (consulti aquí tots els avantatges per als seus membres).

Per descarregar-se la versió digital de l'edició en paper, ho pot fer des de http://kiosc.regio7.cat/, identificant-se amb el seu nom d'usuari i fent clic sobre la portada del dia. També pot fer servir el calendari per accedir al diari d'altres dies.