Le segona edició de #CompatimMontserrat ha repetit l'èxit de la primera convocatòria i ha recollit més de 700 noves fotografies amb les muntanyes de Montserrat al fons enviades per 190 persones de diverses poblacions del Bages i comarques veïnes que han fet des de casa seva. Amb aquest material s'ha elaborat un segon vídeo que avui mateix ha estat penjat a les xarxes socials i que tancarà aquesta acció promoguda des de El Bages és un clam, que agrupa en aquests moments un centenar d'entitats de Manresa i el Bages.

En el vídeo, de 10 minuts de durada, hi apareixen prop de 300 fotografies amb les músiques de fons de "Tot anirà bé" de Joan Dausà i "Al final tot anirà bé" de Dr. Prats. En aquesta ocasió des d'El Bages és un clam s'ha volgut dedicar el vídeo a totes les mares, coincidint amb que aquest diumenge dia 3 de maig és el DIA DE LA MARE; i amb la voluntat que siguin moltes les persones que el vulguin reenviar a les seves mares en aquests dies de confinament.

Entre les 2 edicions de #CompartimMontserrat s'han rebut mes de 1.800 fotografies, la majoria de les quals fetes aquests dies; i hi han participat prop de 600 persones des de diferents poblacions del Bages i algunes de comarques veïnes.

El Bages és un clam és una agrupació de entitats culturals, esportives, educatives, mitjans de comunicació... que va néixer fa poc més d'un mes, primer des de Manresa i poc després des de tot el Bages, amb l'objectiu de promoure la participació sociocultural i contribuir a fer més suportable el confinament i al mateix temps fomentar el sentit de pertinença a una mateixa comunitat, el Bages.

En aquests moments El Bages és un clam aplega a 100 entitats i es proposa anar recollint i impulsant noves iniciatives que es vulguin fer arribar al correu elbagesesunclam@gmail.com