El Museu de la Colònia Vidal, a Puig-reig, obre portes de nou aquest dissabte, dia 6 de juny, dos mesos i mig després d'haver tancat per culpa de la pandèmia. Durant aquest estiu, el centre oferirà visites guiades els dissabtes i els diumenges, a les 11 h; i el primer dissabte de cada mes, com és el cas d'aquest primera dia de reapertura, la visita serà teatralitzada. Les persones interessades en prendre part en alguna d'aquestes activitats, cal que facin la inscripció al correu museu@museucoloniavidal.org.

Per a grups concertats, s'ha de triar dia i hora i acompanyar la visita d'un esmorzar o un dinar a la terrassa del Juventus. Els grups seran d'una màxim de vint persones, i cal seguir les mesures sanitàries d'higiene (mascareta) i distància de seguretat.

D'altra banda, el dissabte 13 de juny reobriran el Museu de Moià i el Museu Diocesà i Comarcal de Solsona. En aquest darrer, es podrà visitar l'exposició temporal El Solsonià. Viure i morir al neolític mitjà, que s'havia d'inaugurar el dia que es va haver de tancar el centre.