La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dijous, 24 de setembre a les 20h, el concert de jazz de DDM Trio, amb la presentació del seu segon disc, 'Arachnology'. El trio, nascut el 2016 a Barcelona, està integrat per Pablo Yupton (baix elèctric i guitarra), Joan Terol (bateria) i el sallentí Roger Giménez (piano i rhodes).

En aquest concert DDM Trio presenta un projecte amb composicions pròpies, adreçades cap a la versió més creativa i sense complexos del jazz modern i actual, en una suggerent recerca de totes les variants a través del format de trio, orgànic i cru, en què els tres músics despullen les seves emocions i virtuts musicals per crear un espai sonor en què, tant el públic més exigent com el més profà, gaudeixi d'una música bella, interessant i en ocasions, intensa i enèrgica.

DDM treballa el format clàssic del trio de: piano, baix i bateria, amb una renovada visió, i d'altra banda el format de: guitarra, teclat i bateria, mesclant i buscant una diversitat sonora original i diferent en una formació d'aquestes característiques.

Les entrades per al concert de DDM Trio tenen un preu de 12€ (10€ amb carnet Galliner, menors de 25 anys, majors de 65 i Escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, o per internet al web. Per garantir les mesures de seguretat, com a novetat d'aquesta temporada la sala petita del Kursaal tindrà les butaques numerades.