La primera edició del Cerdanya Music Festival s'ha presentat aquest divendres tot i que encara queden artistes per confirmar, els organitzadors han avançat les actuacions de Manel (20 d'agost), Sopa de Cabra (17 d'agost), Rosario (19 d'agost), Miguel Ríos (22 d'agost, Gipsy Kings (12 d'agost), Aitana (13 d'agost), Nathy Peluso (18 d'agost) i Hombres G (21 d'agost). El festival tindrà lloc a un prat a la vall d'Alp, fent de la localització un dels atractius de la trobada musical. Els concerts començaran a les nou del vespre, coincidint amb la posta de sol i a més de l'espectacle principal, el públic podrà accedir al recinte Village a partir de dos quarts de set, per escalfar motors, seguint el concepte del Festival Jardins de Pedralbes.

Cartell Cerdanya Music Festival Redacció

És per això, que el Village serà l'espai destinat a la restauració, on els assistents podran gaudir d'una oferta gastronòmica de qualitat basada en el producte de proximitat. En aquest espai també es podrà trobar una proposta musical pròpia basada en artistes emergents i locals

L'organització assegura que aquesta serà una primera edició de moltes i diuen que el festival ha arribat per quedar-se. Les entrades sortiran a la venda el dimarts 1 de juny al lloc web del festival.