La plaça Major d'Olvan serà l'escenari, aquest divendres, de la tercera edició del cicle d’activitats d’estiu Olvan Viu. Ho farà amb l’actuació de l’artista berguedana Laura Luceño, a partir de 2/4 d'11 de la nit. L’artista de Sant Julià de Cerdanyola, que gaudeix d’un públic fidel i que té una atapeïda agenda de concerts durant l'estiu, presentarà un cop més la seva proposta musical, amb clàssics de tots els temps, algunes novetats i temes propis

El concert d’aquest divendres serà el primer d’un cicle que es desplegarà durant tot el juliol, incloent-hi la Festa Major i la cloenda, el 10 de setembre. Artistes com Miquel del Roig, Matthew McDaid, Guillem Jodar, Trending Covers, Thug Life, Insershow, Trinxats o Retrohits entre molts altres, protagonitzaran les vetllades d’estiu olvaneses.

L’Olvan Viu representa un conjunt d’activitats, majoritàriament concerts, per dinamitzar l’estiu. Concebut com un petit festival de proximitat, amb l’objectiu de posar en primera línies l’artista local, cada concert es porta a terme en una plaça o carrer diferent del poble. En aquest sentit, es vol descentralitzar la programació dels llocs habituals, acostar la cultura a tot el veïnat, i revaloritzat els racons, places i placetes d’Olvan. Totes les propostes són gratuïtes i obertes a tots els públics.