«Cuines» es presenta avui a la Parcir amb Arnau París i Benvingut Aligué
Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau París han recopilat a Cuines, el llibre oficial del programa de TV3, les seves millors receptes, receptes brutals, meleta de romer i receptes pim-pam. En més de 200 pàgines, a més d’explicar pas a pas com executar-les, els cuiners han inclòs un manual de trucs i consells per aprendre a fer una compra responsable i amb productes de temporada, per saber com emmagatzemar els aliments de forma segura i per dominar tècniques bàsiques que estalviïn temps i feina a l’hora de cuinar.
El receptari, que combina divulgació i pràctica, està editat per Ara Llibres amb la col·laboració de 3Cat. El volum es presenta avui a la llibreria Parcir de Manresa (19 h), amb una conversa entre un dels coautors del volum, Arnau París i el cuiner manresà Benvingut Aligué. Actualment jubilat, va ser l’ànima del Restaurant Aligué, que va tancar el 2020.
Temes
Més a Cultures
-
Alt nivell musical per celebrar la 25a edició dels Pòdiums de Sant Joan
-
Més de 1.800 alumnes de la Catalunya Central interpretaran la cantata ‘El naufragi’ en 7 sessions aquesta setmana al Kursaal
-
Canes (dia 7): La millor pel·lícula de Jonás Trueba
-
Saps quina és l'escultura més antiga dels carrers de Manresa?