Sylvester Stallone va confirmar el passat mes de maig que tornaria a una de les franquícies d'acció més conegudes de la història del cinema. I és que l'actor nord-americà es posarà de nou a la pell de John Rambo per rodar-ne una cinquena entrega. Ara, a través de les seves xarxes socials, Stallone ha donat mostres de com s'està preparant físicament per al paper.

L'estrena d'aquesta pel·lícula està programada per a la tardor del 2019. Encara que no s'ha anunciat sinopsi oficial, es rumoreja que la història mostrarà l'enfrontament de Rambo amb un poderós i perillós càrtel de la droga mexicà. El que està clar és que el començament del rodatge està molt a prop, ja que Stallone no perd el temps amb el seu entrenament.

Encara que no proporciona nova informació sobre la pel·lícula, els fans poden comprovar com està treballant per preparar el rodatge, que promet ser tan intens com de costum en aquestes pel·lícules. «Totes les celebritats parlen com de dur és exercitar-se, com de d'hora han d'aixecar-se i com es sacrifiquen. Som-hi, dames i cavallers, per a mi és un privilegi INCREÏBLE!», va escriure l'actor, emocionat, per completar una publicació que ja acumula més de 500.000 likes a Instagram.

Fa poc, el mateix actor ja va pujar un teaser pòster de la pel·lícula. En aquest avançament es podia veure al protagonista John Rambo empunyant un punyal i clavant-lo a terra. També es feia esment a l'estrena de la pel·lícula la propera tardor. Caldrà esperar per confirmar la data definitiva de llançament.