James Gunn està posant tota la carn a la graella per a la seva reinvenció de 'El Esquadron Suicida'. A la llarga llista d'estrelles confirmades per a la pròxima pel·lícula del DCEU, on destaquen Idris Elba, John Cena, Taika Waititi i Margot Robbie, ara s'unirà ni més ni menys que Sylvester Stallone. I la pregunta és, a qui interpretarà?

Ha estat el mateix Gunn qui ha revelat la participació de Stallone en 'The Suicid Squad 'a través d'Instagram, publicant una foto de tots dos en el set de rodatge. En el text que acompanya la imatge, el director va escriure: "Sempre m'encanta col·laborar amb el meu amic Sylvester Stallone, i el nostre treball d'avui en el film no és una excepció".

"Tot i que l'Sly és una estrella de cinema icònica, la majoria de gent encara no sap com és d'increïble aquest actor", afegeix la publicació de Gunn, que ja va treballar amb Stallone a Guardianes de la Galaxia 2. D'aquesta manera, tal com assenyala un fan, el cineasta ha confirmat dues vegades que el protagonista de Rocky i Rambo estarà en la pel·lícula de DC.

De fet, el mateix Stallone també va publicar una història a Instagram en la qual es deixa entreveure alguna pista de quin personatge podria interpretar. És curiós que tant l'actor com el director es refereixin a la participació de Stallone com "el treball d'avui" (Gunn) i "una mica de treball" (Stallone), sense fer al·lusió en cap dels dos casos al fet que sigui específicament la filmació d'una escena.

Tenint en compte que el rodatge de 'L'Esquadró Suïcida' va començar al febrer, sembla poc probable que s'estiguin realitzant reshoots per a incloure al veterà actor. I això assenyala directament a un dels personatges del grup de vilans.

Perquè cal recordar que 'The Suicid Squad' presentarà a King Shark, el gegantesc enemic de Batman meitat humà, meitat tauró, que ha estat interpretat pel còmic Steve Agee per a la captura de moviment. No obstant això, no s'ha revelat qui posarà veu a l'home esqual, i encara que els rumors apuntaven al també director Taika Waititi, pensant-ho fredament, és la veu de Stallone la que més coincideix amb el personatge.

D'altra banda, també és possible que Gunn estigui fent alguna cosa semblant al que ja va fer a 'Guardianes de la Galaxia Vol. 2', on Stallone va quedar fora de la cinta, però va aparèixer breument en una de les escenes postcrèdits. De la mateixa manera, pot ser que el director s'estigui guardant a l'actor com una bala en la recambra de cara a una seqüela del film o bé per a la sèrie de Peacemaker (John Cena) que ha estat confirmada a HBO.

Sigui com sigui, Stallone estarà en la pel·lícula, i no hi ha dubte que el seu personatge serà, d'una forma o una altra, crucial per a la trama. 'El Esquadron Suicida' de James Gunn té previst la seva estrena el 6 d'agost de 2021.