Amb una quota del 15,9% i 317.000 espectadors, el tercer capítol d' "El Llop", el programa de TV3 presentat per Àngel Llàcer, va ser líder d'audiència aquest dimecres a la nit. L'espai, que en aquest episodi va fer servir el Monestir de Sant Benet com a escenari, va marcar, a més, el seu millor resultat de la temporada i va ser el cinquè espai televisiu més vist del dia.

El Bages està tenint protagonisme a "El Llop". Si la setmana passada, l’actor i director teatral Àngel Llàcer va fer parada a Manresa, al Teatre Kursaal, per trobar actors amateurs que formin part de la nova companyia que representarà "Terra Baixa" amb els recursos d’una producció professional, aquest dimecres, es va emetre la primera part del 'laboratori', la fase que ha d'acabar de decidir quins concursants participaran al muntatge i que va ser enregistrada a Món Sant Benet. En el capítol d'ahir, tres actors aspiraven a cada un dels papers de l'obra i un d'ells va quedar eliminat. La setmana que ve, ja se sabran els noms dels 11 integrants de la companyia que representarà "Terra baixa".

"El Llop" és una mescla de concurs, reality i espai de divulgació cultural i, segons TV3, vol posar en relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del nostre país. A la vegada el programa reivindica el paper d’Àngel Guimerà, de "Terra Baixa" i de les companyies que l’han representat al llarg de la història.

Àngel Llàcer, "El Llop" i Sant Benet van contribuir a que TV3 tornés a ser la cadena més vista a Catalunya dimecres, amb una quota del 16,1%, a 4,1 punts de la segona classificada. Cinc dels sis espais més vistos van ser de la televisió pública catalana, amb el "TN vespre", que presenta Toni Cruanyes, en primer lloc, amb una quota del 27,8% i 656.000 espectadors. El va seguir el "TN migdia", que va presentar Raquel Sans, amb 462.000 espectadors i un 28,2% de quota. El tercer lloc el va ocupar el "Cuines", en què Marc Ribas va preparar un caneló de marisc amb salsa americana, que van veure 392.000 espectadors i va fer un 25,2% de quota.

També en el rànquing dels més vistos, l'"Està passant", el programa d'humor dels vespres que presenta Toni Soler, amb una quota del 15,7% i 297.000 espectadors, va ser vuitè. I en desena posició hi ha la sèrie de la sobretaula "Com si fos ahir", amb 270.000 espectadors i un 19,2% de quota.