El nou programa de "Gent de mercats" farà parada aquest dimecres, a les 23:10 hores, al Mercat Puigmecadal de Manresa per descobrir noves generacions i paradistes de tota la vida que són l'ànima dels mercats.

A Manresa, l'equip del programa de TV3 coneixerà la història de la Maria, que ha voltat el món per amor i que ha canviat Las Vegas per una parada de pastissos al mercat de Puigmercadal. En aquest indret, "Gent de mercats" pararà atenció a les receptes de l'Agustí, president del mercat i peixater, i visitarà el supermercat cooperatiu que acull el mateix recinte.  

El supermercat cooperatiu al mercat Puigmercadal de Manresa TV3

En aquesta tercera temporada, "Gent de mercats" torna a ser testimoni dels sentiments, preocupacions, alegries i neguits de la gent que pobla els mercats arreu del país. A banda del Puigmercadal de Manresa, el programa també visitarà els mercats sedentaris de Sant Jordi de Sant Boi de Llobregat, Mercagavà de Gavà i, a Barcelona, el de la Barceloneta, el Poblenou, la Llibertat i Vall d'Hebron-Teixonera. A més, inclou més històries dels mercats que es munten i desmunten el mateix dia, com els ambulants de Sant Pere de Ribes i Malgrat de Mar, a les comarques de Barcelona, i els de Tremp, la Pobla de Segur i Sort, a les comarques de Lleida. 

"Gent de mercats" torna després de la segona temporada, en què va obtenir una audiència mitjana de 154.000 persones i, acumulada, d'1.407.000 espectadors que van veure almenys un minut de programa. La docusèrie, dirigida per la periodista de TV3 especialitzada en gastronomia Tana Collados, va ser guardonada en la categoria de programa cultural, divulgatiu i documental de la XXVI edició dels Premis Zapping a la qualitat audiovisual.