Després de les vacances escolars, l’informatiu diari infantil i juvenil InfoK, que dirigeix i presenta Núria Vilanova, torna demà a l’emissió habitual del canal Super3 i ho fa, precisament, amb un especial per parlar del primer dia d’escola i de la tornada de vacances. El plató es traslladarà a una escola catalana, des d’on es començarà la nova temporada del programa. En aquest primer dia es prestarà especial atenció a les novetats d’un curs que comença abans que mai.

El programa seguirà l’inici de les classes d’una nena ucraïnesa, la Verónica, que va arribar refugiada de la guerra i que ja fa uns mesos que viu a Guissona.

Amb l’ajuda d’Òscar Dalmau es mostraran alguns trucs per explicar amb ganxo les vacances i per captar l’atenció de tothom amb la nostra història de l’estiu.

Pel que fa a les novetats d’aquesta nova temporada, l’InfoK apostarà per posar especial èmfasi en els temes relacionats amb la salut sexual i seguirà, amb especial atenció, la quotidianitat dels infants amb diversitat funcional.