La matinada del 16 al 17 de juliol, en ple estiu, per fi arribarà l'hivern més anunciat de la televisió amb l'estrena de la setena temporada de Juego de Tronos, la sèrie més esperada, al costat d'altres novetats estivals com Gipsy, de Naomi Watts, o Glow, ambdues de Netflix. La sèrie més premiada de la història de la televisió -38 Emmys- encara el principi del final -és la penúltima temporada- amb l'anunciada gran guerra, el temut xoc entre Daenerys Targaryen i el seu exèrcit davant els poderosos Lannister.

Seran només set episodis, però prometen més espectacularitat que mai i es podran veure tant a HBO com a Movistar+. HBO estrenarà dues sèries el mes de juliol. D'una banda, Room 104, dels germans Duplass, els creadors de Togetherness. Es tracta d'una comèdia ambientada íntegrament a l'habitació d'un motel americà per la qual desfilen uns personatges diferents en cada episodi.

L'altra és Snowfall i té protagonista espanyol: Sergio Peris Mencheta. Creada per John Singleton, s'ambienta a Los Angeles dels 80.