El final de 'Juego de Tronos', que arribarà en algun moment de 2019, segueix embolicat en un gran secretisme, però els seus protagonistes no poden evitar compartir les seves impressions sobre el destí dels seus personatges. L'últim a manifestar-se ha estat Peter Dinklage, actor que dóna vida a Tyrion Lannister, que ha avançat alguns detalls que auguren un tràgic final per al germà petit de Cersei i Jaime.

"Em sento molt, molt... Necessito trobar la paraula adequada", va començar Dinklage en una entrevista per Vulture, "crec que té un bon final. Sense importar quin sigui: La mort pot ser una gran sortida". Aquest comentari podria insinuar la mort del personatge en la vuitena temporada, encara que pot ser que l'actor tan sols vulgui jugar a despistar.

El seu company de repartiment i germà en la ficció d'HBO, Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), va semblar insinuar en una altra entrevista que la família Lannister sobreviuria. "Va ser una sorpresa", va assegurar, "cada vegada que ens donaven un nou guió pensava 'val, aquest és probablement el definitiu', però no. Els Lannister arribaran fins al final".

Encara Tyrion aconsegueixi o no sobreviure al final de la sèrie, Dinklage va afirmar que va tenir una sensació "agredolça" en acabar de rodar les últimes escenes del seu personatge. "Sempre és decebedor l'últim dia de treball amb un personatge", va confessar l'intèrpret. "Res es roda cronològicament, així que mai tens una gran escena amb un clímax final", ha assegurat.

"Per molt decebedor que fos, el meu últim dia va ser bonic i agredolç. Molta gent a la qual estimo va estar en el set aquest dia. Encara que no haguessin de treballar, van venir al set, el que va ser bonic. Vaig intentar fer el mateix quan altres actors van acabar", va afirmar.

"Va ser realment dur", va continuar Dinklage, "no diré el seu nom o el del seu personatge, però un dels més joves de la sèrie va acabar la temporada passada i tothom estava destrossat". "Aquesta persona havia crescut en la sèrie. Eren nens [quan van començar] i ara són adults. És com si haguéssim estat testimonis del comiat de la seva infància. Sé que 'Juego de Tronos' només és una sèrie i bla, bla, bla , però és la nostra vida ", ha sentenciat.