Després de tancar, el 9 de desembre passat, una de les temporade més reeixides de l'era moderna de Doctor Who, amb Jodie Whittaker encarnant per primera vegada la versió femenina del famós viatger del temps, els espectadors d'arreu del món ja esperen amb ganes l'estrena de la dotzena temporada. No obstant això, tot sembla indicar que hauran d'esperar una mica més del previst. Segons informa el portal Formula TV, la nova tanda tanda d'episodis no arribarà fins al 2020. En principi, l'especial Resolution que s'emetrà l'1 de gener serà la seva única emissió al llarg de l'any vinent.

Segons aquesta informació, el productor executiu de la sèrie, Chris Chibnall, a través d'un comunicat recollit per The Hollywood Reporter, ha assegurat que «la resposta de l'audiència ens ha impressionat i desitgem mostrar més ensurts, més monstres» a la temporada número 12. Chibnall ha confirmat la continuïtat de Bradley Walsh, Mandip Gill i Tosen Cole en els nous episodis d'una temporada amb Whittaker encara encarnant el paper protagonista, en la que podria ser l'última temporada.

L'onzena temporada de Doctor Who ha batut rècords d'audiència. El primer capítol va reunir 10.960.000 persones, i la resta estan per sobre dels capítols emesos amb Peter Capaldi.