Queden tot just dos mesos per a l'estrena de la vuitena i última temporada de «Juego de Tronos». Molts seguidors de la sèrie basada en les novel·les de George R.R. Martin voldran rememorar els primers capítols per diferents motius. Altres voldran enganxar-se per viure el fenomen televisiu de la temporada... i encara estan a temps.

La pròpia HBO ha llançat per xarxes socials una proposta que, a més d'un, li servirà per refrescar els esdeveniments de les primeres temporades. Veure a tots els Stark units altra vegada amb els seus fidels escuders, els llops huargos (Dama, Nymeria, Fantasma, Pelut, Estiu), els primers dies de Jon Nieve al Mur vestint el negre, una Daenerys Targaryen submisa als desitjos del seu germà... Per esmentar alguns exemple...

Fent càlculs, es necessiten 67 dies per veure els 67 episodis estrenats en les set temporades de «Juego de Tronos». Una marató de la sèrie podria durar tres o quatre dies sense pausa. Una tasca titànica, un guàrdia molt intensa que necessita compromís. Però, per a molts fans, tot s'hi val per arribar preparat davant l'última entrega de la sèrie creada per David Benioff i D.B. Weiss. Un repàs intens, necessari i que resoldrà la gran batalla entre els homes i els Caminants Blancs.

La temporada final de «Juego de Tronos», que comptarà amb Kit Harington, Lena Headey, Peter Dinklage, Maisie Williams, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau o Sophie Turner, arribarà el 14 d'abril de 2019 i a Espanya estarà disponible a HBO i Movistar +.