Els veïns del Mirador de Montepinar es traslladen després de la injusta expropiació de l’edifici al final de l’última temporada de La que se avecina. Ara, els protagonistes de la sèrie es disposen a fer un gran canvi en les seves vides per viure al cèntric immoble situat al número 49 del carrer Contubernio, on coneixeran 10 veïns nous.

Així, Laura Gómez Lacueva (El Pueblo), Félix Gómez (Carlos, rey emperador), Carlos Chamarro (Gym Tony), Mamen García (Señoras del (h)AMPA), Margarita Asquerino (Entrevías), Inma Pérez Quirós (Preferiblemente, personas bajitas), Álex Gadea (El secreto de Puente Viejo), Elizabeth Larena (Cuéntame cómo pasó), Jaime Riba i Álex Delacroix se sumen a les cares habituals de la ficció en la 13a temporada.

En la nova etapa a Contubernio 49, LQSA tindrà dos platós de 1.500 i 800m2, i inaugurarà una línia estètica completament renovada i un disseny d’habitatges ajustat a les personalitats i circumstàncies vitals de cada personatge. A més, les noves localitzacions se sumen a una gran zona de decorat exterior que simula el carrer de l’immoble.

El rodatge s’està fent actualment a Madrid i s’estrenarà en primícia a PrimeVideo abans d’emetre’s en obert a Mediaset.