El paisatge de la Catalunya Central té indrets espectacular i així ho reflecteixen els perfils dels usuaris d'Instagram de la Catalunya Central que us presentem en aquest article. Fotos que capten allò més bonic de la comarca i que us conviden a mirar amb uns ulls diferents espais, racons i pobles que potser desconeixeu. I la cuina... la gastronomia és un altre tema que triomfa entre els instagramers. Per aquest motiu el nostre llistat també inclou dos perfils manresans amb els que us caurà la baba. Estrella Michelin i menjar saludable amb una bona cara irresistible, us ho perdreu?

@erinska

Aquesta manresana, la Mercè, té un total de 2.653 fotos al seu perfil. Fotos majoritàriament de la comarca però també d'altres punts del territori català. En les seves últimes publicacions podem veure la Rambla, el recinte de Sant Pau, l'església de Santa Anna, el monestir de Santa Cecília de Montserrat, el món Sant Benet, la plaça Sant Domènec... Totes les imatges son fetes per ella i amb el seu mòbil (Iphone 7), afirma. Una instagramer a seguir si ets amant dels paisatges de la terra.

@olga_vila

Olga Vila, coneguda com a Pepita Greens és manresana i compta amb un total de 532 publicacions. Penja imatges per llepar-se els els dits. Descriu les seves fotos i els seus plats de menjar sa i de temporada, amb opcions vegetarianes i veganes amb productes ecològics. A més, en cada foto explica tot el que l'aliment ens aporta. Que més podem demanar?

@borjalopezz

Borja Lopez és un dels xefs del restaurant l'O ( a Sant Benet) guardonat amb una Estrella Michelin el 2013. Al seu perfil trobaràs 1.518 imatges, des de plats més elaborats a plats més casolans, dolç i salat però amb tots et caurà la baba. Plats d'estrella Michelin tot el dia.

@igersbages

Aquest perfil recull les millor imatges fetes a la comarca pels seus usuaris o qualsevol persona que al penjar una foto del Bages etiqueti el tag #igersbages. Festes, esdeveniments, paisatge, arquitectura, gent... Tot el que tingui veure amb la comarca pot ser publicat. Només hi ha un requisit perquè la teva feta al Bages sigui publicada, que el perfil d'Instagram sigui públic.

@marc_port

Aquest callusenc penja unes fotos impressionants, amb edicions magnifiques on capta la llum i el moviment. Hi predominen les imatges del cel, tant de nit com de dia, en dies de tempesta o dies clars i amb localització majoritàriament al Bages (Callús, Súria, Montserrat, Cardona...).

@angelillo_m.g

Aquest noi del Bages publica unes fotos que et tallaran la respiració, fotos atrevides amb uns paisatges espectaculars. Montserrat és un dels seus punts preferits però també recull imatges d'arreu de Catalunya i d'altres punts de l'Estat.