MTMGrup es farà càrrec de la intermediació entre empreses catalanes i d´Espanya i l´Ajuntament de la ciutat búlgara.

En una primera fase del projecte es desenvoluparan més de 100.000 metres quadrats del total de 300.000 que tindrà el polígon promogut per MTM, que s´ha dissenyat per acollir petites i mitjanes empreses. Per realitzar aquest projecte, MTM i el municipi búlgar de Bobov Dol desenvoluparan una societat mixta, i ja han iniciat diversos contactes amb operadors internacionals.

Bobov Dol és una ciutat que intenta recuperar-se de la decadència de la indústria minera arribada al país després de la caiguda del règim comunista. Actualment, i disposant també de les ajudes dels fons europeus, Bobov Dol ha tornat a posar en marxa els seus projectes de projecció econòmica, un dels quals serà la zona industrial que s´hi desenvoluparà a través de l´acord signat amb MTMGrup. Un dels principals avantatges d´aquest municipi búlgar és, segons fonts de l´assessoria manresana, que «està ubicada a la cruïlla de dues noves autopistes que s´estan desenvolupant amb fons europeus, i la seva situació estratègica és immillorable a nivell de logística, ja que també disposa de xarxa de ferrocarril».

MTMGrup està format per un conjunt d´empreses de diversos sectors d´activitat que ofereix els serveis de consultoria estratègica, assessorament jurídic, fiscal, de corporate finances, disseny i comunicació, així com projectes d´arquitectura, interiorisme i fins i tot projectes d´enginyeria (com el disseny de terminals d´aeroports i línies de ferrocarril).

MTMGrup es va convertir, la tardor passada, en la primera consultora catalana que obria una oficina a Bulgària, en consonància amb l´estratègia de l´empresa d´expandir-se cap a nous mercats emergents. MTM grup, partner de la Confederació Patronal Búlgara (BIA), col·labora amb diferents empreses catalanes i estatals a desenvolupar aquest nou mercat de referència amb l´obertura de filials o xarxes de distribució.