Esteve Pintó s’incorpora a la Comissió de Control de la Mútua Intercomarcal

Pintó és president de Pimec Catalunya Central i conseller delegat del grup bagenc Aquacenter

El bagenc Esteve Pintó

El bagenc Esteve Pintó / Mútua Intercomarcal

Redacció

Esteve Pintó, president de Pimec Catalunya Central i conseller delegat del grup bagenc Aquacenter, s'ha incorporat a la Comissió de Control i Seguiment de la Mútua Intercomarcal. La darrera reunió de la comissió la mútua nascuda a Manresa va donar la benvinguda a Pintó i a Jesús Montoliu CEO de Solve Group Advisors S.L. Pintó accedeix a la comissió en representació de Pimec i Montoliu ho fa en nom de la CEOE.

Vinculat a l'empresa familiar, Elèctrica Pintó, Esteve Pintó és actualment conseller delegat del Grup Aquacenter, que és el grup d'empreses familiars Catalana de Perforacions SA, Eléctrica Pintó SL, Domini Ambiental SL, Webdom Labs SL, Gestió Solar Sostenible SL, Comelsa SL, FCO Underground Corp.

Segons recorda la mútua, la Comissió de Control i Seguiment, formada paritàriament per les organitzacions sindicals i empresarials més representatives, "s'encarrega de dur a terme la participació institucional i ha de romandre informada de l'evolució general de l'entitat, proposar mesures pel millor compliment de la finalitat de la Mútua, conèixer els criteris d’actuació de la mateixa, així com dels resultats econòmics de l'exercici i dels pressupostos abans de ser presentats a la Junta General".

A més de Pintó i Montoliu, actualment integren la Comissió de Control i Seguiment el president de la mútua, el bagenc Enric Torres (Friman); el director gerent de l'entitat, Lluís Gené; Carlos Bordes (Lacrem, en representació de la CEOE), Lluïsa González (CCOO), Guillermo Mediavilla (UGT), Carles Pérez (CCOO), José Antonio Soler (Seprela, en representació de la CEOE) i Jaume Suriol (UGT). Resta pendent de nomenament un representant sindical, apunta l'entitat. 

Subscriu-te per seguir llegint