L’Escola Agrària de Manresa rep un reconeixement per l’obtenció del certificat ambiental ISO 14001

Amb aquest segell i l’ISO 9001 el centre completa el Sistema de Gestió Integrat de la Qualitat 

Els dsitingits amb el reconeixement

Els dsitingits amb el reconeixement / EAM

Redacció

L’Escola Agrària de Manresa ha rebut un reconeixement per l’obtenció del certificat ambiental ISO 14001, que el centre va aconseguir durant l’estiu. Amb aquest segell i l’ISO 9001 –que ja havia tramitat anteriorment-, completa el Sistema de Gestió Integrat de la Qualitat. 

La consellera d’Educació, Anna Simó, ha atorgat el reconeixement a l’Escola Agrària de Manresa en un acte que ha tingut lloc aquest dijous a l’Hotel Exe Campus de Bellaterra, en el marc de la XXI Jornada de Qualitat que organitza anualment el Departament d'Educació.

L’ISO 14001 és la norma que acredita la gestió ambiental aplicada en qualsevol tipus d’organització. El compromís pel medi ambient de l'Escola Agrària de Manresa queda constatat amb la seva oferta de formació reglada i formació contínua vinculada a l’agroecologia, i ara s’ha reforçat amb aquesta acreditació. Per obtenir-la, el centre ha dut a terme accions de planificació, d'execució, control i millora tot identificant, controlant i monitorant aspectes ambientals relacionats amb la seva activitat, com per exemple el cicle de vida dels materials utilitzats o l'emissió dels gasos d'efecte hivernacle.