El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix aquest pròxim mes d’octubre diversos cursos presencial i on-line adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa. Els cursos previstos són els següents:

1. Big Data per a emprendre: No et perdis cap oportunitat de negoci amb eines gratuïtes  

4 i 6 d’octubre de 9.30 h a 13.30 h (On-line)

Aquesta formació està adreçada a termetre a les persones emprenedores identificar, per mitjà del Big Data i les Dades Obertes, les oportunitats de negoci que es poden detectar dins del gran volum de dades accessibles per Internet.

2. Stories i reels creatius a Instagram

11 d’octubre de 9.30 h a 12.30 h (presencial)

Un curs que té l’objectiu de treure’m el màxim profit a totes les eines que proporciona Instagram i que, en termes generals, es desconeixen

3. Requisits bàsics dels establiments comercials i de serveis

14 d’octubre de 10 h a 11.30 h (presencial)

Es donarà a conèixer què és el primer que necessites saber per a obrir el teu establiment? En aquesta sessió rebreu la informació sobre els requisits mínims per a una correcta gestió dels establiments comercials i de serveis.

4. Fiscalitat bàsica per autònoms

18 i 20 d’octubre de 9.30 h a 13.30 h (presencial)

Una proposta formativa per conèixer i saber calcular els principals impostos (IVA i IRPF), directes i indirectes, que han de suportar els empresaris autònoms.

5. Creativitat per al teu negoci

21 i 28 d’octubre de 9.30 h a 13.30 h (presencial)

Formació adreçada a despertar la teva creativitat interior i elimina les barreres. Et facilitaran eines per desenvolupar la teva creativitat en el context del teu negoci.

6. El contingut és el rei. Taller d'estratègia i creació de continguts de valor

24 i 26 d’octubre de 9.30 h a 13.30 h (presencial)

Un taller per aprendre a diferenciar els continguts publicitaris dels continguts de valor i crear una estratègia de continguts que serveixi als objectius de l'empresa. Aprendre a redactar per crear continguts atractius.

A més, formació específica per a persones emprenedores: 

  • Comença a emprendre,
  • El pla d'empresa on-line
  • Avalua la teva idea de negoci on-line
  • Finançament i ajuts per a persones emprenedores

El formulari d’inscripció es troba en aquest enllaç i és únic, en el mateix es poden marcar els diferents cursos o curs en els quals s'estigui interessat i formalitzar la inscripció.