Aquesta vegada no va poder ser. La selecció catalana sub-23 femenina de futbol sala, dirigida pel manresà Albert Samsó, i on milita la berguedana Sandra Torres, no va ser capaç de classificar-se per a la gran final, tot i fer una excel·lent fase prèvia, al topar amb Múrcia, un rival molt fort que en el decisiu tram final no va perdonar.

El partit va estar molt igualat i ambdós conjunts van sortir molt intensos i decidits a pressionar el rival al màxim. El partit va estar molt igualat ja des de l'inici, i la balança es podia decantar cap a qualsevol bàndol vistos els esforços realitzats. Amb els dos gols seguits de la catalana Arantxa, que remuntaven el partit, Múrcia es va posar a jugar de 5 buscant un revulsiu que no va trigar en arribar. La victòria va estar molt a prop però, en el darrer minut, Mayte Mateo va aconseguir la igualada duent el partit a la pròrroga. En aquest decisiu temps addicional, Múrcia va jugar amb l'avantatge de tenir una banqueta més àmplia, a diferència de Catalunya, que degut al gran desgast físic i la pressió del partit no van poder aguantar les envestides finals i ho van acabar pagant molt car. D'aquesta manera les murcianes van aconseguir posar-se per davant en el marcador i sentenciar el matx amb un 5-3 final que deixava Catalunya sense final. Com a balanç final i analitzant el paper fet, el seleccionador català va dir que "Múrcia va ser un rival molt difícil, però estic molt content i molt orgullós de les meves jugadores, ja que van donar tot el que van poder i més".