El cuer Canovelles no va poder fer bona la dita d'entrenador nou, victòria segura. I és que el partit que havia estat ajornat el 29 de setembre passat per la pluja, es va recuperar ahir aprofitant la jornada de descans en les competicions territorials. El Manresa va passar per sobre del conjunt vallesà i li va infringir una severa derrota (0-6) que, sobretot a la segona part, encara hauria pogut ser més engruixida si els seus davanters blanc-i-vermells no haguessin desaprofitat clares ocasions de gol.

Tot i un gol matiner de Chema Aznar al minut 6, després de rebre una passada en profunditat del lateral Edgar, el Manresa va tardar a entrar en el partit. Fins i tot el local Álvaro va rematar al pal, amb el cap, una bona centrada per la banda dreta el minut 14. Els de Dani Andreu van veure com el col·legiat anul·lava un gol de xilena a Joel per un suposat fora de joc (min 27); un minut després, un defensor del Canovelles va treure de la mateixa ratlla de gol un remat de Kevin. En el darrer quart d'hora del primer temps, la superioritat manresana ja va quedar manifesta i Joel, al minut 38, feia el segon gol, que donava tranquil·litat.

A la represa, tot va ser bufar i fer ampolles. En el primer quart d'hora, el Manresa va arrasar el seu contrari, superant un i altre cop la feble defensa vallesana. Kevin (min 48) i Joel (min 49 i min 52) van tenir clares oportunitats de fer el tercer, que va arribar, ara sí, al minut 54, obra de Joel. Al minut 55, una bona acció per la banda dreta de Siscu la va culminar Oriol Dalmau amb un xut llunyà ajustat al pal que va desviar el porter a córner. El 0 a 4 el va anotar David Fernández rematant dins l'àrea petita una centrada de Joel per l'esquerra (min 58). A partir d'aquí, el rosari de canvis d'uns i altres va trencar la continuïtat en el joc, però el Manresa va mantenir el seu clar domini, tret d'algun esporàdic atac del Canovelles que Cañadas va resoldre bé. Al minut 67, Noah feia el cinquè i, al minut 78, Kevin convertia un clar penal comès pel defensa local Raúl en tocar la pilota amb les mans dins de l'àrea. Amb el temps exhaurit, Noah va tenir el setè, però amb el porter ja superat, el seu remat a porteria buida el va desviar com va poder un defensa des de de sota els pals.