El Catalana Occident Manresa cadet no es va poder estrenar en la visita de l'Hospitalet a la seva pista, ja que van perdre un partit amb molt poca anotació.

En la primera part de l'enfrontament, el conjunt de la capital bagenca va ser el principal dominador, però no van poder agafar diferència fins al final del segon quart, quan van aconseguir un parcial de 12-0 degut al poc encert de l'equip visitant. Es va arribar a la mitja part del partit amb un tempteig de 29-17.

En el tercer quart, els homes visitants van fer una defensa zonal, i gràcies a això van clavar un parcial de 0-14, que ràpidament va ser contestat per l'equip local amb un 14-2 quan faltaven sis minuts pel final. Tot seguit, el cadet del Catalana Occident es va col·lapsar totalment en l'aspecte ofensiu, ja que només va ser capaç d'anotar un punt des de la línia de tir lliure. Aquesta situació la van aprofitar els visitants per endur-se la victòria gràcies a un parcial final d'1-16.