El pilot Toni Bou (Montesa Honda) ha entrat en la llegenda del Trial Indoor de Barcelona en aconseguir, aquesta tarda al Palau Sant Jordi i davant 11.000 espectadors, la seva vuitena victòria en l'esdeveniment i superar al mític pilot de Rellinars, Jordi Tarrés, que va aconseguir la seva setena victòria el 1993.

El barceloní, nascut a la localitat de Piera fa 27 anys, s'ha convertit, 21 anys després en el 'rei' del Palau Sant Jordi després de vèncer el 2006, 2007, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 i 2014.

A més, amb la victòria d'avui, la tercera consecutiva en el Mundial d'aquest any, ha donat un pas de gegant cap al seu vuitè títol mundial indoor, a falta de les cites de Milà i Madrid, i ha sumat també la seva vint-i-cinquena victòria consecutiva de les 39 que ha aconseguit des del seu debut en el Mundial.

El seu domini en aquesta 37a edició ha estat absolut. A la final, disputada a quatre zones, només ha sumat un punt de penalització al tocar amb la part inferior de la seva moto amb la superfície de l'última zona de competició.

La segona plaça ha estat per al pilot tarragoní Adam Raga (Gas Gas), que ha sumat 9 punts de penalització, i tercer ha estat el també tarragoní Albert Cabestany (Sherco) amb 15 punts, empatat amb l'anglès James Dabill, però la seva victòria en la carrera en paral·lel li ha donat a Cabestany el tercer lloc del podi.

El recital de Toni Bou ja va començar en les semifinals, en les que es va classificar com primer per a la final amb un només punt de penalització (per temps) i sense fallar en cap de les quatre zones i guanyant la carrera amb el seu parell, el japonès Takahisa Fujinsami Montesa).

Cinc dels sis pilots van cometre 'fiasco' (no van superar) la quarta zona (troncs).

Per a la, final es van classificar al costat de Bou, Adam Raga (Gas Gas), amb 10 punts de penalització, Albert Cabestany (Sherco), amb 11, i el britànic James Dabill (Beta), amb 13. Han quedat eliminats Jeroni Fajardo (Beta), amb 14, i el japonès Takahisa Fujinami (Montesa Honda), amb 16.

En l'altra competició de la cita del Sant Jordi, el 15è SuperEnduro de Barcelona, cinquena prova del Mundial 2014, el domini del tetracampió mundial, el polonès Taddy Blazusiak (KTM), ha estat absolut i s'ha imposat en les tres mànegues disputades amb total autoritat.

El protagonista de la prova ha estat el pilot madrileny de Husqvarna, Alfredo Gómez, que ha tingut una actuació extraordinària en acabar tercer en la general, superant a rivals de la talla de David Knight i Joakim Ljunggren.

Gómez ha estat segon en la primera màniga, setè en la segona i tercer en la tercera. Tal com ha revelat posteriorment, el pilot ha reconegut que va sortir "amb precaucions perquè em vaig operar d'apendicitis fa deu dies i tenia una mica de respecte al circuit. M'he trobat bé i segueixo aquí, lluitant pel Mundial".