El FC Barcelona va golejar sense pietat el CP Vic per 5 a 1 en la segona semifinal de la Copa del Rei d'hoquei sobre patins, la fase final de la qual es disputa a Lleida, i s'enfrontarà avui a les 15.30 h al Moritz Vendrell, que defensa el títol.

El conjunt blaugrana, sòlid líder en l'OK Lliga i sens cap dubte l'equip més en forma en l'actualitat de l'hoquei europeu, va encarrilar el partit cap a la meitat de la primera part amb gols de Torra i Marín, aquest últim després d'una sensacional passada a l'àrea de Pascual. Amb 2 a 0, el partit va arribar al descans, i després de la mitja part el Barça, que acumula ja 19 Copes del Rei i pot aconseguir avui la vintena, es va encomanar encara més al seu gran joc i va rematar la feina amb gols de Barroso, Álvarez i Gual, deixant per als vigatans l'honor d'obrir el seu marcador en un ràpid contraatac de Roca.